Rollators

Rollz Motion demonstratieROLLATOR ROLLZ FLEX MET KLASSIEKE REM

BRIGHT PURPLE/DENIM GREY/MAT ZWART

De Rollz Flex is een zeer wendbare rollator. Ook als u veel boodschappen meeneemt komt u er makkelijk de stoep mee op en af. Hij biedt veel steun in de rollatorstand en ziet er stoer uit!

Kleur: Bright Purple/Denim Grey
Remtype: Klassieke rem
Uitvoering zitting: Zwart kunstleer
Gewicht Rollz Flex: 7,4 kg
Inhoud Rollz Flex tas: 25 liter / 20 kg
Maximale belasting: 125 kg
Lengte gebruiker: 1,55-1,95 m
Uitgeklapt H×B×L: 80-100 × 62 × 60 cm
Ingeklapt H×B×L: 80-100 × 33 × 60 cm
Zitbreedte: 44 cm
Zithoogte: 62 cm
Wiel diameter: 8 inch

Garantie: 5 jaar op frame en 2 jaar op overige onderdelen. Slijtagegevoelige onderdelen niet inbegrepen.

Keurmerk: In rollatorstand, met de duwbeugel naar voren, is de Rollz Flex een volledig door de TÜV gecertificeerde rollator. Dat betekent dat het product voldoet aan alle Europese veiligheidsvoorschriften voor deze medische hulpmiddelen klasse I.


ROLLATOR ROLLZ MOTION² PEBBLE WHITE

De stijlvolle Rollz Motion² is een stabiele rollator. Bovendien is hij in een handomdraai om te zetten in rolstoel. Zo kunt u lopen en rijden afwisselen en blijft u actief bewegen dankzij Dutch design.

Trekt u er graag samen op uit, maar weet u niet of u het volhoudt? De ergonomisch en stijlvol ontworpen Rollz Motion² is een rollator en rolstoel ineen. Zo kunt u weer onbezorgd een hele dag uit. Met de stevige rollator loopt u stabiel en rechtop. En wilt u uitrusten, dan rijdt u comfortabel verder in de rolstoel.

Kleur: Pebble White
Gewicht Rollz Motion2: 10,7 kg
Rollz Rolstoelpakket: 3,7 kg
Maximale belasting: 125 kg
Lengte gebruiker: 1,60-1,90 m
Uitgeklapt H×B×L: 87-102 × 65,5 × 63 cm
Ingeklapt H×B×L : 90-102 × 31 × 63 cm
Zitdiepte: 42 cm
Zitbreedte: 45 cm
Zithoogte: 55 cm
Voorwiel diameter: 8 inch
Achterwiel diameter: 12 inch

Garantie: 5 jaar op frame en 2 jaar op overige onderdelen. Slijtagegevoelige onderdelen niet inbegrepen.

Keurmerk: De Rollz Motion is gecertificeerd door de TÜV als rollator en rolstoel. Dat betekent dat het product voldoet aan alle Europese veiligheidsvoorschriften voor deze medische hulpmiddelen klasse I.


SALJOL CARBON ROLLATOR

De Saljol Carbon Rollator is licht, hij weegt maar 5 kg. De rollator is zeer stabiel door het frame, het materiaal (carbon) en de wielen. Die wielen hebben veel profiel en dat zorgt ervoor dat u weinig last heeft van trillingen door hobbelig wegdek. Ook de ergonomische handvatten van kurk nemen deze trilling weg. 

De Carbon Rollator is verkrijgbaar in drie kleuren: groen, blauw en grijs. Hij is gemakkelijk in te klappen en kan in ingeklapte stand blijven staan en worden opgeborgen.  Wanneer u de neiging heeft te snel te lopen of wanneer u in een heuvelachtig gebied woont en graag wat afgeremd wilt worden wanneer u bergafwaarts wandelt, is de Carbon Rollator erg geschikt. Op de achterwielen zit standaard een sleeprem, waarmee u weerstand op de achterwielen aan kunt brengen en vergroten. 

De rollator is verkrijgbaar in maten S en M.

SM
KleurBritish Racing
Green, Midnight Blue, Star Silver
British Racing
Green, Midnight Blue, Star Silver
Gewicht5,4 kg5,4kg
Maximale
belasting
150 kg150kg
Aangeraden ge-bruikerslengte1,40 m – 1,60 m1,60 m – 1,95 m
Zithoogte 54 cm62 cm
Zitbreedte 46 cm46 cm
Uitgeklapt
HxBxL
76 – 88 x 61 x 67 cm 86 – 103 x 61 x
67 cm
Ingeklapt 
HxBxL
76 x 21 x 67 cm 86 x 21 x 67 cm
Wielen
(diameter x
breedte) 
200 x 32 mm200 x 32 mm

Met de handremmen kunt u afremmen of de rollator op de parkeerstand zetten. Dit alles gaat zonder veel kracht te zetten. Knijpt u de rem in, dan remt u af. Duwt u de remhendel naar beneden, zet u de rollator op de parkeerstand.

De wielen van de Carbon Rollator zijn gemaakt van zacht polyurethaan. Door het profiel op de banden heeft u veel grip en door de zachtheid worden trillingen verminderd. Bij de achterwielen zit een drempelhulp waarmee u gemakkelijker over drempels kunt gaan.

Om goed zichtbaar te zijn in het donker, zijn er op 28 plekken reflectoren aangebracht. Onder andere in de wielen en op de handvatten. 

De rollator klapt gemakkelijk in door de lus op het zitje naar boven te trekken. De ingeklapte rollator kunt u ingeklapt vastzetten doordat de rode sluitknop het vouwmechanisme vastklikt.

Om zo goed mogelijk gebruik te maken van de rollator kunt u de hoogte van de handvatten op de meest geschikte hoogte instellen. De handvatten moeten ter hoogte van uw pols komen, wanneer u rechtop tussen de handvatten staat. De hoogte is in te stellen door de draaiknop open te draaien en de handvatten hoger of lager te zetten. Draai daarna de draaiknop weer vast.U krijgt het tasje meegeleverd, deze weegt 0,4 kg, kan 5kg dragen en heeft een inhoud van 14 liter. Ook zit er standaard op de rollator een stokklem waarmee u altijd uw stok bij u heeft.


Drive lichtgewicht rollator Road

De Road is een robuuste en stabiele lichtgewicht rollator, die geschikt is voor zowel binnen als buitenhuis.
Deze rollator is makkelijk mee te nemen door zijn eenvoudige opvouwbaarheid.

Met zijn dubbele remfunctie, ergonomisch gevormde en in hoogte verstelbare handgrepen,
reflectoren achter en voor maakt de rollator Road ideaal voor dagelijks gebruik.

 • Geschikt voor binnen en buitengebruik
 • Lichtgewicht (9.6 kg)
 • Eenvoudig opvouwbaar door aan het touwtje te trekken
 • Dubbele remfunctie (remmen en parkeren)
 • Gemakkelijk mee te nemen
 • Anti-lek banden
 • Mand en dienblad zijn afneembaar
 • Handgrepen zijn traploos instelbaar
 • Ergonomisch gevormde handgrepen
 • Reflectoren achter en voor
 • Inclusief: mand, dienblad en stokhouder

Rollator Trendy Blauw

De Roll’nGo Trendy is in de breedte inklapbaar waardoor hij weinig ruimte inneemt. In ingeklapte toestand blijft deze gewoon staan waardoor u hem zonder problemen kunt parkeren in bijvoorbeeld de gang of een kast.  Door het lage gewicht is de rollator met één handbeweging op te vouwen tot een handzaam pakketje, waarna u hem eenvoudig meeneemt in de bus, auto, taxi of met het openbaar vervoer.

Het zitje van deze mooie, stevige en praktische rollator is bijzonder comfortabel en in trendy gemêleerd grijs. Ook de remmen werken licht, wat het bedieningsgemak en uiteraard de veiligheid van deze rollator vergroot.

De Trendy is een bijzonder lichtgewicht rollator. Hij is vervaardigd uit zeer lichtgewicht aluminium, waardoor het gewicht blijft steken op slechts 6,7 kg. De Roll’nGo Trendy is leverbaar in Zwart, Donker blauw, Petrol groen en Vanille Crème.

Eigenschappen Roll’nGo Deluxe:

 • Hoogte verstelbaar van 88,5 tot 106 cm
 • Breedte 58.5 cm
 • Diepte 67 cm
 • Zithoogte 60 cm
 • Zitbreedte 44 cm
 • Gewicht 7,6 kg
 • Max. gebruikersgewicht 100 kg
 • Artikelnummer: 75003
De loophulp is geschikt voor mensen die moeite hebben met lopen of problemen krijgen bij lang staan. Een rolstoel is nog niet nodig en een rollator heeft niet uw voorkeur. Uw lichaamsgewicht wordt door het zadel van de loophulp gedragen, dit ontlast uw rug en beengewrichten. Het lopen kost veel minder moeite, waardoor u langere afstanden kunt afleggen. Daarnaast is de loophulp opvouwbaar en licht in gewicht, zodat u hem eenvoudig mee kunt nemen in de auto, bus, trein of vliegtuig.

€ 549,-